Info ouders

Snap je kind! is voor ouders die wat meer betrokken willen zijn bij wat hun kind leert, maar dit lastig vinden omdat ze te weinig zicht hebben op de lesinhoud. Met Snap je kind! kun je als ouder de ontwikkeling van je kind volgen. Je begrijpt beter waar je kind op school mee bezig is en leest op welke wijze hij nieuwe lesstof krijgt aangeleerd.  Als je als ouder de lesstof begrijpt, kun je je kind ook beter steunen. Het kind voelt zich daardoor begrepen, zit lekkerder in zijn vel en ontwikkelt zich beter.

Begrippen en werkwijzen worden uitgelegd en Snap je kind! bevat tips hoe je thuis op een speelse manier met je kind kunt oefenen. Snap je kind! bevat ook oefenbladen zodat je als ouder zelf kunt ervaren hoe je kind met taal en rekenen bezig is.

Snap je peuter! is voor ouders die willen weten welke stappen hun kind maakt in zijn taalontwikkeling en getalbegrip. Snap je peuter! geeft ook informatie over de sociaal-emotionele en de motorische ontwikkeling. Een overzichtelijk boekje vol met tips en ideeën waarmee je je kind kunt ondersteunen en helpen.

Klik hier om naar de webshop te gaan.