Info nieuwsbrief

Snap je kind!

Ben je als ouder soms ook zo nieuwsgierig naar wat je kind elk jaar weer leert op de basisschool? Hakken en plakken, splitsen, deelwoorden, bussommen. De manier waarop je kind tegenwoordig les krijgt,  is vaak anders dan vroeger. Daarom is er nu voor alle ouders van basisschoolleerlingen Snap je kind!

Wat is Snap je kind!
Snap je Kind! informeert ouders van basisschoolleerlingen over het aanbod van taal en rekenen in groep 1 tot en met 8. Snap je kind! verschijnt voor groep 1 en 2 per half jaar en voor groep 3 tot en met 8 per kwartaal in praktische en overzichtelijke boekjes per leerjaar

Als ouder begrijp en volg je de lesstof per periode  en spreek je de taal van de school. Je kind voelt zich thuis meer begrepen en dat komt de ontwikkeling van je kind ten goede.

De boekjes zijn een initiatief van ouders en leerkrachten samen.

Onze school (schoolnaam) heeft er voor gekozen om alle ouders te informeren over het bestaan van deze boekjes. Wij vinden het namelijk belangrijk jou als ouder te betrekken bij wat wij je kind leren. Je kind krijgt daarom binnenkort een folder mee naar huis.

Nieuwsgierig of alvast bestellen? Ga dan naar www.snapjekind.nl en bekijk een inkijkexemplaar.