Info peuteropvang

Ouders vinden het belangrijk om te weten hoe hun kind zich ontwikkelt. In de eerste levensjaren van hun kind zitten zij boordevol vragen. In deze belangrijke periode willen ze weten wat hun kind elke dag weer bijleert. Vanuit de samenleving en de overheid is ook veel aandacht voor de voorschoolse educatie. Daarom is Snap je peuter! ontwikkeld.

PARTNERSCHAP MET OUDERS

Snap je peuter! helpt u om het partnerschap met de ouders van uw instelling op een praktische manier in te vullen. Als ouders weten hoe hun peuter zich ontwikkelt, kunnen zij hun kind beter steunen en vooruit helpen. Op deze manier werkt u samen met de ouders aan een gezamenlijk belang: het welzijn en de ontwikkeling van het kind.

INTRODUCTIEPAKKET

Wilt u als peuteropvang uw ouders laten kennismaken met Snap je peuter! dan kan dat door middel van de volgende pakketten:

Gratis folders
U kunt als peuteropvang gratis folders bestellen om aan ouders mee te geven of tijdens informatieavonden uit te delen aan ouders.

Gratis posters
Ook hebben we gratis posters om bijvoorbeeld tijdens informatieavonden op te hangen.

Cadeau 
U kunt er voor kiezen om Snap je peuter! cadeau te geven aan ouders. Ook kunt u ouders het eerste boekje van de serie Snap je kind! meegeven als hun kind de overstap maakt naar de basisschool. Hiermee laat u zien dat u betrokken bent bij de ontwikkeling van het kind. Dit afscheidscadeau sluit dan uitstekend aan bij de volgende fase van het kind, namelijk de spannende stap naar de basisschool.

NASLAGWERK

Snap je peuter! is geschreven voor ouders, maar heeft ook zeker meerwaarde voor de professional in de peuteropvang. Met dit boekje heeft elke medewerker de taal- en getal ontwikkeling,  de sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling van kinderen in de leeftijdsfase van 2 tot 4 jaar snel en overzichtelijk op een rij.

Klik hier om naar de webshop te gaan.